Anadolu Sigorta Sigortam Cepte İle İhtiyaç Duyduğunuz Her An Yanınızda!

Anadolu Sigorta Sigortam Cepte İle İhtiyaç Duyduğunuz Her An Yanınızda!

Sigortam Cepte yeni güncellenmiş versiyonu ile yayında. Kullanıcıların deneyimlerinden ve taleplerinden gelen sonuçlara güncellenen Sigortam Cepte’yi kullananlar; güncel poliçe ve ödeme bilgilerine ulaşmadan, Anadolu Hizmet uygulamalarını talep etmeye, hasar dosyaları hakkında güncel bilgi almadan, ambulans çağırma, talep-şikâyet iletme veya en yakın iş ortağı ile temasa geçmeye kadar çok sayıda işlem halihazırda kolaylıkla yapabiliyorlar.

Kasko ve konut poliçelerinde farklı asistans hizmetlerinden faydalanma ve poliçeler için hasar ihbarında bulunma imkanının yer aldığı Sigortam Cepte’de, poliçelerinin pdf’lerini alma, poliçe özet, ödeme planı ve ödeme detay bilgilerini görüntüleme imkanları da sunuluyor.

Kasko poliçelerine sahip müşteriler, mobil uygulama üzerinden; çekici ve ikame araç asistans hizmetlerinden, hizmet almak istedikleri konumu haritadan seçerek yararlanabiliyor. Ek olarak mini onarım ve araç muayene işlemleri için tedarikçi firmalarımızdan randevu da Sigortam Cepte üzerinden alınabiliyor.

Konut poliçesi sahibi sigortalılar ise; çilingir hizmeti, su tesisatı, elektrik tesisatı, cam kırılması ve mini onarım hizmetlerine Sigortam Cepte aracılığı ile ulaşabiliyorlar. Sigortam Cepte uygulaması sigortalıların bir kaza anında da yanında.

Tüm bu kolaylıkların yanında Sigortam Cepte’nin yeni sürümünde en çok göze çarpan özelliklerinden biri hasar işlemlerinde ‘’Turbo Jet’’ hasar ödeme kolaylığı. Hasar işlemleri sırasında faturanın yüklenmesinden sonra hasar belirli şartlar sağlıyor ise Anadolu Sigorta anında hasar tutarının ödenerek müşterinin hesabına gönderilmesini sağlıyor

Uygulama üzerinden hasar dosyası ihbar alma imkanı sunulurken, aracın markasına özel ve konumuna en yakın anlaşmalı servisler de önerilebiliyor. Sigortalının farklı bir servise gitmek istemesi durumunda ise, aracını il/ilçe seçimi yaparak istediği anlaşmalı servise yönlendirmesi mümkün.

IOS ve Android telefonlara uyumlu Sigortam Cepte uygulamasını hemen telefonunuza indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Sigortam Cepte uygulamamızı ücretsiz indirmek için;

admin

Yorumlar kapalı.